Briljantin Consulting

Projektledare inom Brandlarm


Vår kund är ett företag med mer än 20 års kunskap och erfarenhet av säkerhetsbranschen. De är verksamma runt om i hela Stockholm men deras huvudkontor ligger beläget i Kista. Företaget arbetar främst mot statliga och kommunala uppdragsgivare men även landsting samt privata företag. De erbjuder sina kunder kostnadseffektiva helhetslösningar inom installation, service, projektering, dokumentation och jourverksamhet. Vår kund befinner sig nu i en fas där de konstant växer och de söker nu efter en duktig och kompetent person i rollen som projektledare inom brandlarm, kan det vara du?
 
Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare inom brandlarm hos vår kund kommer du att ansvara för:

Att planera och driva dina projekt från start till avslut inom rätt tidsram, kvalitet och budget. Du kommer främst jobba med brandlarm och utrymningslarm.

Att kommunicera med kunder samt leda och fördela arbetet för ett engagerat team av säkerhetstekniker och driftsättare.

Att säkerställa att dina projekt genomförs enligt fastställda rutiner och regelverk, där du som projektledare har ett arbetsmiljöansvar.

Du kommer ges möjlighet att delta i interna arbetsgrupper och projekt, där du får vara delaktig i ständig utveckling av deras projektverksamhet. Tillsammans fokuserar ni på en god kundkontakt och kvalitet, där du blir en viktig ambassadör för vår kund.

Arbetet kommer vara centrerat inom säkerhetsområdet brandlarm och utrymningslarm.

Hos vår kund kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning. De erbjuder dig möjligheten att få påverka ditt arbete och att få vara delaktig, tillsammans med ett team som ser fram emot att få välkomna sin nya kollega.

 

För att lyckas i rollen

Så är du tekniskt intresserad, initiativtagande och serviceinriktad. Du är ödmjuk, positiv och social där du värdesätter, samt bidrar aktivt till, ett trevligt arbetsklimat. Som ledare är du lyhörd med ett coachande förhållningssätt.

Du kommer att bli en viktig del av vår kunds verksamhet, där de värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kundkontakter samt att jobba i team. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom säkerhetsbranschen gärna inom brandlarm.

 

Du bör ha

  • Några års relevant arbetslivserfarenhet
  • Goda datorkunskaper
  • Behärska svenska såväl som engelska i tal och skrift
  • Ett rent belastningsregister, då det genomförs årliga kontroller av detta
  • B-körkort

Ta chansen nu och sök denna tjänst och bli en del av denna fantastiska arbetsplats där personlig utveckling, gemenskap och kamratskap värdesätts.
 
 
Startdatum: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ort: Stockholms län

Lön: Enligt kollektivavtal

 

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Så sök tjänsten redan idag!
 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/12
Kontakt
  • Richard Zamani, 073-6609167
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-07-26
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb