Briljantin Consulting

Tekniker/Installatör sökes till ett stort bolag som är i expansionsfas

Har du erfarenhet inom installation eller mobilnät och vill arbeta i en roll med mycket frihet under ansvar? Söker du aktivt nya utmaningar och vill vara med i startgroparna av nya projekt? Vi söker dig som vill arbeta i en varierande roll med goda utvecklingsmöjligheter hos vår kund.

 

Om företaget

Vår kund är ett entreprenadbolag som med kreativitet och engagemang som ledord bygger fysiska tele-, bredbands- och elnät i Norden och Europa. De är väletablerade på sin marknad och har sedan år 2000 levererat helhetslösningar – med allt från planering och projektering till utförande och underhåll – åt teleoperatörer, nätägare, fastighetsägare, byggföretag, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar.

De är nytänkande och utvecklande och betraktas i många av sina affärsrelationer mer som samarbetspartner snarare än leverantör. De är idag ett av de ledande företagen på sin marknad.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet är praktiskt och varierande och du kommer att arbeta med installation inom mobilnät, antenner, radio samt säkerställer att arbetet är utfört korrekt genom egenkontroll. Syftet med rollen är att leverera rätt produkt vilket i slutändan resulterar i en nöjd kund. Du arbetar självständigt med att strukturera och driva ditt arbete framåt, viktigt i rollen är att du håller en tät dialog med dina kunder och leverantörer.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 08.00-17:00.

 

Vi söker dig som:

Har ett genuint tekniskt intresse och är praktisk lagd. Du motiveras av att lösa problem på egen hand och tycker installation och driftsättning är roligt, vilket gör att du enkelt kan agera på egen hand och driva ditt arbete framåt. Vidare är du tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse av att hjälpa dina kunder. Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tar ansvar för dina uppgifter och att du är bra på att strukturera och planera ditt eget arbete.

Personliga egenskaper slår hårdare en relevant arbetserfarenhet så utöver det som står ovan ser vi gärna att du har en hög arbetsmoral, är driven och är framåt som person.

Kvalifikationer:

  • Avslutad gymnasial utbildning inom teknik/nätverk/el
  • 1-2 års erfarenhet inom installation eller mobilnät
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Rent belastningsregister

 

Startdatum: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ort: Stockholm med omnejd 

Lön: Enligt kollektivavtal

 

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Så sök tjänsten redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/7
Publicerat 2024-03-11
Sista ansökningsdag 2024-08-09
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb