Briljantin Consulting

Servicetekniker på brandlarm till växande företag inom säkerhetsbranschen

Vår kund är ett företag med mer än 20 års kunskap och erfarenhet av säkerhetsbranschen. De är verksamma runt om i hela Stockholm men deras huvudkontor ligger beläget i Kista. Företaget arbetar främst mot statliga och kommunala uppdragsgivare men även landsting samt privata företag. De erbjuder sina kunder kostnadseffektiva helhetslösningar inom installation, service, projektering, dokumentation och jourverksamhet. Vår kund befinner sig nu i en fas där de konstant växer och de söker nu efter en duktig och kompetent person i rollen som servicetekniker på brandlarm, kan det vara du?

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du i första hand arbeta med montering, driftsättning, underhåll samt service av brandlarm. Rollen kräver en bred kunskap inom flera olika fabrikat och du behöver vara en person som drivs av att lösa tekniska problem. Utöver den tekniska kunskapen behöver du vara en serviceinriktad person med god social förmåga att kunna bemöta och värna om relationen med företagets kunder. Du behöver även vara väldigt strukturerad och ha en god förmåga att planera, då du i denna roll utgår hemifrån och schemalägger dina egna veckor utefter kundens behov. 

För att lyckas i rollen

som servicetekniker på brandlarm bör du vara flexibel, självgående men samtidigt en lagspelare som kan och uppskattar att arbeta i ett team. Arbetet kräver att du kommer förflytta dig en hel del under dina arbetsdagar och därför är det viktigt att du kan planera, ansvara och prioritera din egna kalender. Du måste även ha en god social förmåga då arbetet består mycket av bemötande och tekniskt arbete ute hos företagets kunder. 

Du bör ha

  • Elteknisk utbildning
  • 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Goda datorkunskaper
  • Behärska svenska såväl som engelska i tal och skrift
  • Ett rent belastningsregister, då det genomförs årliga kontroller av detta
  • B-körkort

 

Ta chansen nu och sök denna tjänst och bli en del av denna fantastiska arbetsplats där personlig utveckling, gemenskap och kamratskap värdesätts. 

 

Startdatum: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ort: Stockholms län

Lön: Enligt kollektivavtal

 

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Så sök tjänsten redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/6
Kontakt
  • Richard Zamani, 073-6609167
Publicerat 2024-03-11
Sista ansökningsdag 2024-08-09
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb